Siirry suoraan sisältöön

Miten uudet kryptovaluutat syntyvät?

7 parasta uhkapeleistä kertovaa elokuvaa

Uusia kryptovaluuttoja tulee markkinoille melko tiheään tahtiin lisää. Tämä johtuu siitä, että kryptovaluuttojen kehittäjät ovat huomanneet markkinaraon ja alkaneet tuottaa siihen sopivaa valuuttaa. Jotta kryptovaluutoilla voisi tienata rahaa, tulee ostajan huomata niiden potentiaalinen kasvumahdollisuus. Moni saattaa esimerkiksi harmitella sitä, ettei huomannut aiemmin bitcoinin potentiaalia ja sijoittanut siihen silloin kun sen markkina-arvo oli vielä matala. Tässä artikkelissa me esittelemme sinulle jotkin potentiaaliset uudet kryptovaluutat, jotta sinä saisit tietää, millaista valuuttaa markkinoilta tänä päivänä löytyy, ja mitä sinun tulee huomioida uutta valuuttaa hankkiessasi.

Mistä tunnistaa turvalliset uudet kryptovaluutat?

Jokainen uusi kryptovaluutta ei ole turvallinen sijoituskohde, sillä valuuttojen kurssi ei ole vakaa, vaan se vaihtelee huomattavan paljon. Tärkein asia kuitenkin kryptovaluuttaa ostaessa on se, että ostaa sitä ainoastaan turvallisen sivuston kautta.

Nykyään markkinoille on saapunut jos jonkinlaisia kryptovaluuttoja. Tällaisia ovat esimerkiksi polkadot, cardano, uniswap, suomalainen kryptovaluutta aave, polygon, enjin, decentraland sekä tron. Aivan uusimpiin kryptovaluuttoihin sijoittaminen voi olla joko lottovoitto tai sitten pettymys.

Mutta mistä sitten tunnistaa ne kryptovaluutat, joihin tulisi sijoittaa? Tähän ei ole selkeää vastausta, vaan jokaisen kannattaa kuunnella omaa näkemystään ja antaa esimerkiksi muutamalle eri kryptovaluutalle mahdollisuus. Pienellä summalla sijoittaminen ei välttämättä köyhdytä ketään.

Kannattaako hankkia itselle uusinta kryptovaluuttaa?

Uusimman kryptovaluutan hankkimisessa kannattaa olla tarkkana. Tärkeintä on kiinnittää huomiota siihen, että kirjautuu vain ja ainoastaan luotettavalle kaupankäyntialustalle. Esimerkiksi, jos entuudestaan tuttu kaupankäyntialusta tarjoaa mahdollisuuden useamman eri valuutan hankkimiselle, sen käyttö voi olla fiksua.

Kaikenlaisten huijaussivustojen välttäminen on tärkeää, sillä väärälle sivustolle kirjautuminen voi olla suuri virhe. Kuuntele siis muita sijoittajia ja lue heidän kokemuksiaan eri alustoista, jotta löydät sinulle juuri sen sopivimman. Muista, että kaikki kryptovaluuttojen kurssit, kuten Ethereum-kurssi, ovat hyvin epävakaita, ja sijoittaminen silloin kun hinta on matalimmillaan, kannattaa aina.